Eskişehir Bağlar Anahtar 0 537 341 47 84
Bağlar Anahtar Çilingir Hizmetleri
Şirintepe Mh. Gözüpek Sk. No:7/B
es.teknikanahtar@gmail.com
0 537 341 47 84 - 0 537 341 47 84

Pratik Bilgiler



Pratik Bilgiler
Dikkatli Olmanızda Yarar Var!

24 Ocak 2014 Cuma

Hiç başınıza gelmişmidir acaba bilemem kapı açtırmak yada kapıda kalınca çilingir çağarmak gibi bir durumda kaldığınız zaman ne gibi bir yol izlediğinizi bilmek isterdim. Korsan çilingir yada anahtarcı arasındaki farkı kim görebilir acaba? Acele bir işiniz var yada biraz dalgın olarak dışarıya çıkdıysanız kapıyı çektiğinizde aklınıza gelen şey işde o kapı anahtarının evin içerisinde yada kapı arkasında kalması nekadar acayip bir durumdur. Bu gibi durumlarda ilk başda yapılan şey konu komşudan yadım istemek yada bu işden anlayan birilerini bulmak olacaktır.

İşde o anda apartman girişlerinde bulunan stiker ilanlarındaki telefon nıumaralarını aramak olacaktır, ama lişinin adres ve firma bilgelerine dikkat etmediyyseniz bilinizki anahtarcı - çilingir diye çağardığınız kişiler acaba gerçekden çilingir mi? dükkanı varmı yada vergiye tabi olup kayıt altındalarmı, hepsi birer muamma. Kapı açma işi için çagardığınız kişi korsan anahtarcı ve korsan çilingir çıkabilir buna dikkat etmeniz ve kendi güvenliğiniz için bu tarz işleri dışarıdan yapan kişiler ile alışverişde bulanmamanız gerekir. İşin ehli olan ve kayıtlı bir işyeri bulunan anahtarcı ve çilingirlere yaptıracağınız işlerde ne siz sıkıntı çekersiniz ne de kapı kilit ve anahtarlarınız hasar görür.

Seçim sizin dikkatli olmanız gereklidir. Bu konu bir gün döner dolaşır ve başınıza gelirse unutmayın ki güvenliğiniz için korsan çilingirler ile iş yapmayın

 


15706 kez okundu


Diğer Başlıklar


Dikkatli Olmanızda Yarar Var!  
Çelik Kapı Kilit Değiştirme,Kilit Değiştirme  
Nasıl Kapı Kilidi Açılır?  

Toplam Kayıt: 3 [3 - 1]    
Sayfa: [ 1 ]
Dikkatli Olmanızda Yarar Var!